Persondata-politik

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan RetroAuktion.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du giver til os.


Du kan altid slette din konto hos os ved at kontakte os her: https://retroauktion.dk/kontakt-os

Vi er dataansvarlig for dine personoplysninger hos os.

Når du opretter dig som kunde beder vi dig om at oplyse visse personlige data, for at kunne byde på en vare skal du som minimum oplyse firma/navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Dine persondata indhentes, registreres og opbevares sikkert og fortroligt, anvendes udelukkende med henblik på at gøre det muligt for dig at købe eller sælge på vores auktioner. Endvidere anvendes dine persondata til at informere dig om nyheder og tilbud, hvis du har godkendt dette ved oprettelse.

Vi har forpligtet os til at behandle dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med persondataregler og sikkerhedsregler

Dine rettigheder

Vi skal vi som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Du har til hver en tid ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret om dig, hvilke oplysninger vi har registeret om dig og hvilke formål registeringen har.

Du kan se og rette alle personoplysninger, som vi har registreret om dig, ved at gå ind på vores hjemmeside, log ind, Min Konto.

Du har altid ret til at sletning af bruger. Vi er forpligtede til at slette alle eller visse af dine personoplysninger, såfremt du skulle ønske det.  

Du har til en hver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger og ret til at tilbagekalde samtykke.

Fortrolighed

RetroAuktion.dks website kan indeholde henvisninger til andre websteder og samarbejdspartnere. RetroAuktion.dk deler ikke dine personlige oplysninger med disse og kan ikke stilles til ansvar for disses politik med hensyn til beskyttelse af kunders identitet. Vi opfordrer dig til at læse de pågældende websteders politik med hensyn til beskyttelse af kunders identitet.